VISHANDEL HOLLANDS SPOOR

Recentebeoordeling


3 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vishandel Hollands Spoor. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 14:00 Het eten was koud en lag door elkaar gehusseld...
20 jan 2023 om 19:30 Eten was ijskoud. Niet eens lauw. Heb alles op gewarmd in de airfreyer. Zeer slecht.
3 jan 2023 om 20:10 Eten was erg koud vis was net rubber en frietjes waren erg slap en niet te eten ben er zeer ontevreden over
1 nov 2022 om 21:32 Recommed
24 sep 2022 om 18:31 Friet en vis was koud en slap. Geen kruiden of zout aan toegevoegd. Salade was warm. Na bellen naar restaurant waar bestelling blijft krijg ik iemand aan de lijn die geen idee heeft van alles. Kortom erg teleurgesteld. Geen aanrader dus!
18 jul 2022 om 21:31 Food taste good however would be nice if they serve with more fries.
17 jul 2022 om 21:06 Niet alle bestelde menu’s binnen gekrijgen zwaar teleurgesteld voor niks betaald maar De eerste en laatste keer dat ík hier ga bestellen En telefoon niet bereikbaar heel goed ga zo maar door
15 jul 2022 om 22:25 Dorade menu genomen ik zou het voor die bedrag eerder een kinder menu noemen! Dorade was niet schoon zat van die viezigheid van binnen,of dat allemaal niet genoeg was zat er nog is haartje wat op een schaamhaar leek tussen salade,eerste en laatste
10 jul 2022 om 15:04 Eten was koud en taai
21 mrt 2022 om 15:03 Eten koud en niet goed. Ik raad het niet aan!!!!
27 feb 2022 om 20:48 16.30 besteld en gevraagd of het eten om 18.30 bezorgd kan worden maar kreeg het pas om 19.00 uur. Eten was koud en geen frietjes en het lekte olie
21 feb 2022 om 18:30 Koud droog en veel graten. We hebben de vis zelf moeten ontdoen van de graten. En moeten opwarmen. Friet zo weggooit en zelf vers gebakken. Vis was ook heel droog. Hoop geld betaald voor een doe het zelf pakket. Ook is het bedrijf zelf niet te bereik